Promoció planxes de cabell GHD

Tant si el que busques és crear ones, com rínxols o llisos polits, amb les GHD stylers aconseguiràs lluir looks sofisticats sense esforç i amb un acabat professional.

Tria la teva planxa de cabell ideal segons les teves necessitats entre aquestes tres planxes de cabell professionals de ghd.

Descobreix la nova styler GHD GOLD®, amb tecnologia dual-zone, perfecta per lluir un cabell més suau, més brillant i més sa. Amb les seves suaus i brillants plaques, la seva styler més nova s’uneix a la família ghd per aconseguir els millors looks en tot tipus de cabell.

La planxa de cabell GHD MAX® Crea pentinats d’acabat sedós i aspecte saludable amb la planxa de cabell Ghd Max, ideal per a cabell gruixut, llarg o molt arrissat. Les seves amples plaques es llisquen suaument pel cabell i aconsegueixen que es pugui treballar amb majors quantitats de pèl en menys temps.

La planxa de cabell GHD PLATINUM+® aporta un acabat perfecte gràcies a la seva tecnologia ultra-zone patentada que manté la temperatura òptima de pentinat d’arrels a puntes i augmentant la seva lluentor un 20%.

PLANXA DE CABELL GHD GOLD®

UN CABELL VISIBLEMENT MÉS SUAU I SA

Afegeix un toc de lluentor a la teva llista de desitjos d’aquest Nadal amb la planxa de cabell ghd gold® styler en edició limitada glacial blue amb tons blaus perlats.

La premiada styler ghd gold® incorpora la tecnologia dual-zone per garantir un acabat professional. Aquesta tecnologia consisteix en dos sensors situats en cada placa, garantint una distribució òptima de la calor durant el pentinat i proporcionant un acabat més brillant, més suau i un cabell visiblement més sa. A més el seu disseny de barril arrodonit i les seves plaques ultra suaus faciliten un lliscament extraordinari del cabell, convertint-la en l’eina perfecta per a tot tipus de pentinat.

Treu a la reina que portes dins a qualsevol part del món gràcies al seu voltatge universal i el seu cable giratori de longitud professional (2,7m). Disposa també de sistema d’apagat automàtic després de 30 minuts d’inactivitat per garantir una seguretat màxima durant el seu ús.

L’edició limitada ghd gold® styler glacial blue inclou un necesser tèrmic de regal amb detalls blaus així com un protector de plaques tèrmic, convertint-la en un regal perfecte per a aquest Nadal. Lluir un look fabulós cada dia mai havia estat tan fàcil.

PREU 219€

PLANXA DE CABELL GHD MAX®

PENTINATS D’ACABAT SEDÓS I ASPECTE SALUDABLE

Crea pentinats d’acabat sedós i aspecte saludable amb la planxa de cabell Ghd Max, ideal per a cabell gruixut, llarg o molt arrissat. Les seves amples plaques es llisquen suaument pel cabell i aconsegueixen que es pugui treballar amb majors quantitats de pèl en menys temps. La rapidesa defineix a aquest producte de pentinat, que necessita tan sols 30 segons per a adquirir la temperatura recomanada (185 °C) i unes passades per a aconseguir l’allisat, arrissat o ondulat desitjat. Aquest model de Ghd  et salvarà el dia si amb les presses se t’ha oblidat desendollar la planxa, ja que s’apagarà automàticament després de 30 minuts d’engegar-la. La qualitat professional de les plaques s’explica per la tecnologia innovadora que incorporen, una capa de ceràmica avançada amb un sensor que reparteix la calor de manera homogènia per tota la longitud. Així, pots utilitzar aquest producte de pentinat diàriament i aconseguir sempre un acabat brillant i definit.

PREU 219€

PLANXA DE CABELL GHD PLATINUM+

RESULTATS ÒPTIMS I UN CABELL MÉS BRILLANT I FORT

Aquest nadal regala la nova styler ghd platinum+ glacial blue edició limitada, la primera planxa de cabell intel·ligent ara en blau glaciar, el color més cool de la temporada.

Gràcies a la seva tecnologia predictiva ultra-zone la planxa de cabell ghd platinum+ s’adapta constantment a les necessitats del teu cabell, reconeixent les característiques del teu cabell, el grossor de la secció i la velocitat de pentinat, fent-la més efectiva que mai. Les seves plaques de precisió d’un vibrant color blau permeten un lliscament òptim sigui quin sigui el teu estil i el seu disseny de barril arrodonit i el seu eix patentat et donaran el control que necessites per crear tot tipus de pentinats: des de llisos brillants i poliments fins a ones i rínxols plens de moviment. Aquesta innovadora planxa de cabell treballa a la temperatura òptima de pentinat, 185ºC, oferint resultats professionals de perruqueria: un 70% visiblement més fort, un 20% més de lluentor i el doble de protecció de color, sigui quin sigui el teu tipus de cabell.

A més incorpora un cable de longitud professional de 2,7m per a un control total durant el pentinat, voltatge universal per poder utilitzar-la vagis on vagis, mode de desconnexió automàtic per garantir una seguretat màxima que apaga els escalfadors de la styler després de 30 minuts d’inactivitat i un protector de plaques per poder protegir-les després del seu ús. Aquesta increïble edició limitada conté un neceser protector resistent a la calor, que et permetrà recolzar la planxa de cabell sobre seu durant el pentinat i protegir-la en el seu interior quan acabis.

El color d’aquest Nadal és el blau glaciar: assegura’t que la styler ghd platinum+ glacial blue edició limitada està en la primera posició de la teva llista.

PREU 265 €

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.