PROMOCIÓ I.C.O.N. INDIA AMB 30% DTE.

Arofita la promoció nadalenca amb un 30% de descompte i  una caixa de regal!

  • Xampú 250ml +  Condicionador 250ml +  Oil o Dry 115ml per només 63.35€
  • Xampú 1000ml +  Condicionador 1000ml +  Oil o Dry 115ml per només 94.85€
  • També pots comprar 2 productes I.C.O.N INDIA i t’apliquem un 30% de descompte

El Xampú ICON INDIA et sorprendrà per la seva densitat. Amb un PH de 4,5 aporta una exquisida suavitat, lluentor i força a cada bri del teu cabell. Les seves propietats curatives rejoveniran el teu cabell aportant-li una relaxant sensació que complaurà els teus sentits. Així mateix, gràcies a la seva composició, elimina el crespat i revitalitza els flocs apagats.

ICON INDIA Conditioner és el condicionador ideal per a acompanyar al xampú INDIA. Revitalitza el teu cabell des del cuir cabellut fins a les puntes, ajudant a desembolicar el teu cabell. Facilita el creixement d’un cabell més sa, transforma la salut del teu pèl aportant-li força interior i lluentor exterior.

ICON INDIA Hair Oil és una combinació d’olis que nodreix i enforteix el teu cabell retornant-li l’equilibri que necessita per a tenir l’aspecte que t’agrada. Cabell més manejable i lluentor sorprenent. Deixa el cabell amb sensualitat i tacte sedós.

ICON INDIA Dry Oil per a cabells arrissats i ondulats, polvoritza la lleugera boira de l’INDIA DRY perquè els nutrients es dipositin en la cutícula. Aplica-ho en cabell sec per a aportar lluentor i lluminositat. Un producte innovador ja disponible. Ideal per a cabells fins, aportant lluentor i evitant el cabell xafat i donant volum. Compta a més amb protecció contra Raigs UV amb la qual cosa és ideal per a utilitzar com a remei contra el mal que pugui produir el sol.


Com s’aplica el Xampú + Condicionador INDIA:

1- Mullar el cabell amb molta aigua.
2- Emulsionar el xampú en el palmell de la mà suaument per a aconseguir una crema sucosa.
3- Aplicar per tot el cabell  durant uns minuts recorrent tota la superfície amb els palmells de les mans. Repetir el procés i condicionar amb el Condicionador


Com s’aplica l’Oli INDIA:

1- Diposita unes gotes en el palmell de la mà.
2- Estén a les teves mans l’oli i aplica’l en el cabell humit per a aconseguir un cabell flexible i alhora fort.
També pots aplicar-ho sobre el cabell eixut abans de passar la planxa per a aconseguir un llis molt polit, lluminós i amb protecció.


Com s’aplica Dry INDIA:

1- Polvoritza la lleugera boira de l’INDIA DRY perquè els nutrients es dipositin en la cutícula. Aplica-ho en cabell sec.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.