Promoció I.C.O.N. India 63,00€

Hair-Yurvedics essència curativa, essència de benestar. Índia d’I.C.O.N. Ara per només 63’00€

El concepte de la línia ÍNDIA es va basar en les pràctiques curatives del Ayur-veda i en els olis essencials. I.C.O.N. va crear el concepte Hair-Yurvedics per portar els beneficis dels olis a la cura del cabell.

Oli de moringa, oli d’àcids grassos reconegut per retornar la vitalitat al cabell. Oli d’argán, també conegut com a or líquid, ho nodreix i ho protegeix. I oli d’ambre, que s’accentua quan entra en contacte amb l’aroma de cada persona.

I.C.O.N. llança una preciosa caixa Edició Limitada i presenta els seus nous envasos en tub d’Índia Shampoo i Índia conditioner, juntament amb Índia Oil.


INCLOU:

-India shampoo, que aporta força i lluentor a cada bri de cabell amb la seva escuma increïblement rica. La seva mescla exòtica d’olis de Moringa i Argán nodreixen i guareixen el cabell.

-India conditioner, transforma la salut interior del cabell i la seva lluentor exterior amb aquest condicionador exòtic que enforteix. Els seus olis de Moringa i Argán es combinen per aportar una gran força al cabell.

-India oil, enforteix, desembolica i aporta lluentor amb aquest ric oli, igual que l’or líquid, deixa sempre el cabell més manejable i amb una lluentor increïble.


AMB CAIXA EDICIÓ LIMITADA

TOT PER NOMÉS 63’00 €

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.