Promoció del pack Antioxidants Regimedy

Arriba la primavera, i amb ella, augmenten el nombre d’hores de sobreexposició solar, a l’aire lliure. Recordem la importància de reparar i revitalitzar el cabell per a gaudir al màxim d’aquesta estació.

Aconsellem la gamma Antioxidants Regimedy que aporta els antioxidants necessaris per a protegir i mantenir saludable el cabell. Ara amb un preu especial amb 30% de descompte

ICON Fully Xampú Anti Envelliment 250ml

FULLY. Xampú antioxidant que proporciona suavitat i textura al cabell. Les seves proteïnes de seda proporcionen protecció, i el Açaí combat l’envelliment.

Proporciona un gran cos i millora l’aspecte i lluentor del cabell. Ideal per a cabells opacs, fins amb poc volum. Les seves proteïnes i ingredients antioxidants protegeixen al cabell i aporten una aparença i tacte més jove i flexible.

Icon fully

ICON Antidote Tractament Crema Revitalitzant Anti Envelliment

ANTIDOTE. Crema híbrida revitalitzant amb una tecnologia intel·ligent que crea un vincle entre un producte de tractament i un styling. Els seus 17 ingredients emboliquen cada bri, equilibrant la textura i igualant la seva porositat. 10 dels ingredients treballen com a tractament i 7 preparen el cabell per a l’assecat.

Crema revitalitzant antioxidant que tracta el cabell danyat alhora que incrementa el cos. Aquesta crema sense aclarit rica en vitamines condiciona, afegeix cos, hidrata i revitalitza el cabell danyat.

icon-antidote

ICON Transformational Infusion Tractament Hidratant

Icon Transformational Infusion és un tractament reparador hidratant instantani. En tan sols 60 segons el nostre cabell tindrà mes cos i lluentor. La seva composició li dota d’una estructura molt densa i cremosa, la qual inclou vitamines A, C i I, antioxidants i Acai-berrry, el seu ingredient estrella, el fruit de la palmera de asaí procedent de Xile.

Tractament que canvia radicalment el cabell en 60 segons, aportant-li vitalitat. Recupera el cabell de les agressions i afegeix protecció. El acai repara el cabell, la fulla de aloe reconstrueix i el llard de karité hidrata.

icon-transformational

L’envelliment del cabell (puntes obertes, elasticitat) és un dels principals problemes que tenim a l’hora d’aconseguir la màxima durabilitat a la nostra malena, si es té la cura d’aplicar-se l’antienvelliment, evitarem totes aquestes estuacions, ANTIDOTE és l’antioxidant més potent que a més de protegir-te dels radicals lliures, t’aporta una textura i una sedositat increïble. Vine a Anna i Robert Perruquers i informa’t d’aquest tractament.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.