Pack I.C.O.N. MR.A + PACK I.C.O.N. THE SHAVE 64.50€

Pel dia del pare regala Mr. A, una línia de productes de cosmètica i barberia per a homes.  Durant tot el mes de febrer i març gaudeix de l’oferta

Pack I.C.O.N. MR.A + PACK I.C.O.N. THE SHAVE 64.50€

(Abans 131,5€ comprat per separat)

-XAMPÚ MR. A: Aquest xampú conté Procapil per protegir contra la caiguda del cabell i tripéptidos per enfortir-ho. Calma el cuir cabellut i estimula el creixement del cabell sa. Un rentat perfecte. Aplicar en cabells mullats i treballar fins a crear escuma abans d’aclarir completament.

Enforteix
Aporta un look amb més cos
Prevé la caiguda de cabell
Per a tot tipus de cabells

-ELIXIR MR. A: Sèrum anticaiguda. Empra aquest sèrum que enforteix sense aclarit que conté Procapil per combatre el procés d’envelliment del fol·licle capil·lar i aconseguir un cabell més sa. La seva rica base d’ingredients únics prevé la caiguda del cabell reforçant-ho des de l’arrel. Sent un cabell més dens, més gruixut i amb més cos. Després del xampú, aplicar en cabell i cuir cabellut. No aclarir.

Incrementa la densitat
Estimula el creixement
Enforteix
Repara

-OLI PER A BARBA I PRE-AFAITAT: Aquest oli únic és el primer pas per a l’afaitat perfecte. Prepara la pell per a un afaitat més còmode sense deixar residus oliosos. Conté una mescla especial d’olis exòtics per hidratar tot tipus de barbes.

-CREMA D’AFAITAT I RENTAT DE BARBA: Aquesta crema d’afaitar conté una barreja d’extractes exclusius que generen una rica escuma per protegir la pell de la irritació causada per l’afaitat. Pot usar-se també per preparar, netejar i hidratar la barba. Es pot aplicar amb o sense brotxa d’afaitar. CONTÉ UN COMPLEX D’OLIS ESSENCIALS AMB EXTRACTES NATURALS DE PLANTES. POSSEEIX ALTS NIVELLS D’ANTIOXIDANTS

-BÀLSAM FACIAL HIDRATANT: El pas final per a l’afaitat perfecte. Retorna la hidratació i calma la pell després de l’afaitat o aplica-ho diàriament per hidratar la pell. Aquest bàlsam ric en ingredients antioxidants millorarà la fermesa i l’elasticitat de la pell. FORMULAT AMB PROPIETATS REPARADORES DE LA PELL I ÀCIDS OMEGA-3. CONTÉ UN CONCENTRAT D’OLIS DE LLAVORS DE JOJOBA (SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL).

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.