FES LA TEVA RESERVA ONLINE O TRUCANT AL 972 57 11 12, NO TANQUEM ALS MIGDIES

Pack Anti Frizz I.C.O.N.

Pack Anti Frizz I.C.O.N.

 

ICON presenta  Anti Frizz, el sistema revolucionari del cabell suau i llis. Tots naixem amb un cabell amb càrrega negativa, és una cosa natural.

Però, qui diu que la naturalesa no pot evolucionar?Seguint amb la filosofia ICON de crear productes naturals amb ingredients orgànics i els avanços científics més recents, hem desenvolupat una fórmula natural i efectiva per a oferir una solució alternativa a la queratina. El resultat és BK, una línia revolucionària que utilitza Biotinay Keraveg 18 per a redefinir i transformar el cabell.


Arofita la oferta del Pack ANti Frizz ara només per 61’50€

Wash Xampú Anti-Encrespament 250 ml
Bath Condicionador 250 ml
SMOOTH Bàlsam Anti-Encrespament 150 ml


El pack familiar per només 107€

Wash Xampú Anti-Encrespament 739 ml
Bath Condicionador 739 ml
SMOOTH Bàlsam Anti-Encrespament 150 ml


ICON ha aconseguit desenvolupar un sistema d’allisat que respecta el teu cabell i el cuida. Fet a base d’ingredients naturals, característica per la qual destaquen els productes d’aquesta marca de perruqueria, el pack Anti Frizz combina els tres productes perfectes per a mantenir el teu cabell llis per més temps i sense recórrer a planxes o productes químics.

Els tres productes que componen aquest meravellós Pack són ICON Wash, un xampú especial per a combatre l’encrespament i la càrrega negativa del cabell que impedeix el seu allisat total, ICON Bath, el condicionador perfecte per a tenir una cabellera suau i llisa, i ICON Smooth, un bàlsam que s’aplica en últim lloc per a potenciar els efectes dels dos anteriors.

 

Escriu un comentari o pregunta.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada