Productes Anti Frizz I.C.O.N. amb 30% dte.

ICON presenta  Anti Frizz, el sistema revolucionari del cabell suau i llis. Tots naixem amb un cabell amb càrrega negativa, és una cosa natural.

Però, qui diu que la naturalesa no pot evolucionar?Seguint amb la filosofia ICON de crear productes naturals amb ingredients orgànics i els avanços científics més recents, hem desenvolupat una fórmula natural i efectiva per a oferir una solució alternativa a la queratina. El resultat és BK, una línia revolucionària que utilitza Biotinay Keraveg 18 per a redefinir i transformar el cabell.

 


Arofita la oferta del Pack ANti Frizz ara només amb 30% de descompte.

  • Wash Xampú Anti-Encrespament 250 ml + Bath Condicionador 250 ml + SMOOTH Bàlsam Anti-Encrespament 150 ml  per només 55.30€
  • Wash Xampú Anti-Encrespament 1000 ml + Bath Condicionador 1000 ml + SMOOTH Bàlsam Anti-Encrespament 150 ml  per només 86.80€

 

ICON ha aconseguit desenvolupar un sistema d’allisat que respecta el teu cabell i el cuida. Fet a base d’ingredients naturals, característica per la qual destaquen els productes d’aquesta marca de perruqueria, el pack Anti Frizz combina els tres productes perfectes per a mantenir el teu cabell llis per més temps i sense recórrer a planxes o productes químics.

Els tres productes que componen aquest meravellós Pack són ICON Wash, un xampú especial per a combatre l’encrespament i la càrrega negativa del cabell que impedeix el seu allisat total, ICON Bath, el condicionador perfecte per a tenir una cabellera suau i llisa, i ICON Smooth, un bàlsam que s’aplica en últim lloc per a potenciar els efectes dels dos anteriors.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.