Novetat! Xampú I.C.O.N. hidratant sòlid

No sols és important cuidar el cabell, sinó que cal cuidar també el medi ambient. Amb el xampú ICON hidratant sòlid podràs incloure un hàbit sostenible més en la teva rutina. Està pensat al detall per a reduir els residus que deixa, per això el seu envàs està lliure de plàstics i tots els ingredients són naturals i respectuosos amb el medi ambient.


Aquest xampú és una alternativa innovadora tant en la seva fórmula com en el seu format, i proporciona els mateixos resultats que un xampú líquid convencional però sense deixar residus plàstics després del producte. És sostenible des del seu concepte fins al seu ús, sent un pas més per a una vida ecològica i conscienciada amb la cura del planeta.

No sols protegeix el medi ambient, sinó que protegeix cada bri del teu pèl des del fol·licle fins a les puntes. Amb els seus ingredients actius augmenta la hidratació del cabell de manera natural, i protegeix la teva cabellera amb proteïnes essencials. Amb el xampú en barra ICON la teva cabellera quedarà suau i brillant, amb una hidratació que no coneixies fins ara.


  • INGREDIENTS ACTIUS

Llard de karité

D’origen totalment natural, aquest ingredient conté vitamines A, D, E i F, que aconsegueixen deixar el cabell sa i flexible. Aquest llard aporta un acabat suau i sedós, ja que també ajuden a mantenir hidratat el cabell i controlar l’encrespament.

Aminoàcids

Aquestes molècules aporten proteïnes essencials per al cabell, ajudant-lo a nodrir-lo i augmentar la seva força. El seu efecte es nota sobretot en els cabells maltractats, perquè obtenen una recuperació des de la cutícula i permeten que retingui millor la humitat. Són el primer ingredient essencial per a una hidratació a fons.


  • COM APLICAR-HO?
  1. Humiteja el teu cabell i la pastilla de xampú, i treballa-la a les mans fins que surti escuma.
  2. Aplica el xampú sobre les arrels del teu cabell i fes un massatge al cuir cabellut amb el producte.
  3. Estén el producte per mitjans i puntes.
  4. Aclareix el cabell fins a eliminar les restes del xampú.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.