La cura del cabell a l’estiu

El cabell conté d’un 10 a un 15% d’aigua. En els dies més calorosos d’estiu, part d’aquesta aigua s’evapora. Compensar aquesta pèrdua d’hidratació omplint els dipòsits d’aigua del teu cabell regularment és vital. Els nostres consells de cura t’ajudaran a mantenir adequadament hidratat en els dies més calorosos.

En els dies calorosos d’estiu, tots desitgem tenir un cabell i una pell fresca. Segueix els nostres consells de cura per mantenir el teu cabell amb una fantàstica sensació de frescor durant tot l’estiu.

 La cura del cabell a l’estiu: Tria xampú i condicionadors que estiguin dissenyats per aportar hidratació.

 El contingut compte: L’ideal és que els productes de cura capil·lar per a l’estiu continguin queratina o pantenol, ja que són ingredients molt hidratants.

 Splish splash: Els esprais refrescants per al cos o la cara no només poden proporcionar sensació de frescor a la pell, també poden fer-ho en el cuir cabellut.

 Transpiració: La transpiració refreda la pell i el cuir cabellut i ajuda a distribuir el greix del cuir cabellut a través del cabell. Això juntament amb la creixent producció de sèu en els dies de calor fan que sigui necessari rentar-se els cabells amb més freqüència. Rentar amb aigua tèbia és molt beneficiós per al cabell, el cuir cabellut i la circulació.

 Reforç hidratant: Els elixirs amb oli, com Oil Elixir Diari de Gliss amb oli d’Argan, són molt útils per a tornar la hidratació al cabell danyat pel sol. Poden aplicar sobre el cabell humit o sec.

 Efecte refrescant: Després d’un llarg dia al sol, una màscara capil·lar t’ajudarà a calmar el cuir cabellut i condicionar el cabell.

 Hidratació de principi a fi: La calor de l’estiu és especialment agressiu amb les puntes dels cabells. Els reparadors de puntes prevenen les puntes seques i obertes.

 Frescor des de dins: És important beure una quantitat suficient d’aigua. L’aigua sense gas i el te sense edulcorants són excel·lents begudes refrescants.

cabello2

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.