I.C.O.N. Regimedy Hydration amb 30% dte.

Comencem l’estiu amb el nostre I.C.O.N. Regimedy Hidratació. Proporciona hidratació al cabell al mateix temps que aporta flexibilitat, elasticitat i lluentor, a més de protegir-lo contra els rajos solars.

La calor, la sequedat i la deshidratació són problemes als quals tots ens enfrontem durant l’estiu. Per evitar un cabell sec, trencadís i crespat, hem de mantenir-lo hidratat i assegurar-nos que rebi la cura adequada.

REGIMEDY HIDRATACIÓ

Mantenir la hidratació adequada és tan essencial per al cos com per al cabell. Encara que no es tracta simplement d’hidratar, sinó també d’aportar els nutrients essencials per nodrir i protegir-nos dels rajos solars, la calor i els efectes de la sequedat.

La hidratació és la clau de la supervivència. Al llarg del dia, bevem molta aigua per mantenir els nostres nivells en el punt adequat, per això necessitem reposar-la contínuament. El mateix passa amb el nostre cabell. Si no s’hidrata adequadament, tindrà un aspecte sense lluentor, sense vida i fràgil.

El nostre REGIMEDY proporciona hidratació al cabell per transformar-lo aportant-li flexibilitat, elasticitat i lluentor.

30% de descompte amb el pack Regimedy Hidratació. 

DRENCH

Xampú hidratant

Aporta manejabilitat i lluentor. Els seus Aminoàcids i el Aloe Vera calmen la cutícula i hidraten el cabell.

FREE

Condicionador hidratant

Condicionador que desembolica el cabell, proporcionant-li lleugeresa i suavitat. Les Proteïnes de Seda desestressen, i l’Oli de Llavors de Babasu ho protegeix.

INNER HOME

Tractament hidratant

Tractament hidratant que actua des de l’interior a l’exterior. Els Aminoàcids reparen i nodreixen, i el Llard de Karité ho hidrata i calma.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.