I.C.O.N. inner home ara amb 20% de descompte

Icon Inner Home Moisturizing Treatment és el tractament en forma de crema que hidrata i repara els cabells des de l’interior fins a les puntes . La seva utilització és ideal després d’haver estat exposat a processos químics ( coloració , planxes del cabell … ) o mediambientals ( excés de sol i calor ) . El nostre cabell quedarà més manejable i brillant , suavitzant la textura del cabell desigual més gruixuda , brillant i homogènia .

Aplicació :
Aquest tractament necessita aclarit posterior i s’aplica després d’utilitzar el xampú . Segons com ho apliquem podem utlizarlo per reparar o per reconstruir el nostre cabell :

• Si l’utilitzem per reparar , l’aplicarem amb el cabell molt humit i ho treballarem d’arrel a puntes i tindrà una exposició de 2 minuts i aclarim .
• Si el que necessitem és reconstruir el nostre cabell , després d’aclarir el xampú , traurem l’excés d’humitat amb una tovallola i aplicarem la crema d’arrel a puntes treballant- molt r el cabell , ho deixarem actuar de 10 a 20 minuts . Finalment aclarirem amb abundant aigua .

Aquest tractament també es pot combinar amb altres tractaments perquè , a més de recustruir o reparar el nostre cabell necessitem altres tractaments . Per exemple , si ho combinem amb Icon Índia Oil aconseguirem nodrir el nostre cabell , i si ho fem amb Icon Proshield que ens donarà una aportació extra de proteïnes .

Mida de l’envàs : 60ml , 250ml i 1litre .

Icon Inner es presenta en tres formats diferents d’envàs . En moltes botigues en línia trobaràs que als envasos de 60 i 250 ml se’ls coneix amb el nom de Icon Inner Moisturizing Treatment , mentre que al producte presentat en envàs d’1 litre se li coneix com Icon Inner Home Moisturizing Treatment .

 

inner

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.