Estils segons el teu rostre

Com puc saber si un determinat estil em quedarà bé? Sona com una pregunta directa i ho és. Si entens les regles per a l’elecció d’un estil que et sigui satisfactori, llavors podràs observar qualsevol estil i saber si s’adapta a la teva fisionomia.

Aquestes regles tenen una funció en comú: la de donar l’aspecte de forma oval i un equilibri proporcional al rostre.

Per començar, posa’t davant del mirall i lliga el teu cabell cap enrere amb una banda elàstica. Ara, observa la teva cara.

Com és  la teva cara? 

Sin título-2

Oval – rostres ovalats són caracteritzats per una aparença més ampla a les galtes que al front o al maxil·lar. El rostre oval és lleugerament més ample en la línia de les galtes i s’estreny lleugerament en direcció a la barbeta. Considerada generalment com la forma ideal, és també afavorida per virtualment qualsevol tipus d’estil.

Rodona – aquest format és descrit pel nom. Un rostre sense angles definits amb tendència a ser més ample en la línia de les galtes i amb “racons” més suavitzats al llarg del maxil·lar i front. L’objectiu per a un rostre rodó atractiu és el d’addicionar alçada, perquè sembli més llarg. Generalment, talls amb estils en capes, bé elevats a la coroneta i amb un mínim de volum cap als costats són una bona elecció per fer més gran rostres arrodonits.

Quadrada – la cara quadrada té un front ample i fort, així com un maxil·lar ample. Pot semblar més rectangular si la cara fos més estreta i tradicionalment quadrada si la cara fos ample. Quan la cara quadrat és ample, un estil que proporcioni alçada a la coroneta i un llarg amb baix volum cap als costats és més favorable i ofereix una millor impressió. Són bones opcions els serrells i els arrissats.. Quan la cara de forma quadrada és més estreta, els rínxols cap als costats serveixen per aconseguir un aspecte més ample del rostre.

Triangular – la cara de forma triangular té un front més estret i una línia del maxil·lar més prominent i ampla. Aquest format és indicat per estils més curts i voluminosos. Estils curts, en capes, amb diversos rínxols i elevats a la coroneta possibiliten l’equilibri necessari per a aquest tipus.

Triangle invertit – aquest format està caracteritzat per un front ample i una línia del maxil·lar i galtes estretes. Generalment, un estil amb serrells sobre el front i un tall ben definit en la línia o baix del mentó (així com una mica de onejat per un format més ample) portarà equilibri a la cara.

Conèixer el format del teu rostre pot ajudar a evitar que facis males eleccions respecte als estils i talls de cabell. A Anna&Robert Perruqers analitzem el format del teu rostre quan suggerim un estil.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.