FES LA TEVA RESERVA ONLINE O TRUCANT AL 972 57 11 12, NO TANQUEM ALS MIGDIES

Estils segons el teu rostre

Estils segons el teu rostre

Com puc saber si un determinat estil em quedarà bé? Sona com una pregunta directa i ho és. Si entens les regles per a l’elecció d’un estil que et sigui satisfactori, llavors podràs observar qualsevol estil i saber si s’adapta a la teva fisionomia.

Aquestes regles tenen una funció en comú: la de donar l’aspecte de forma oval i un equilibri proporcional al rostre.

Per començar, posa’t davant del mirall i lliga el teu cabell cap enrere amb una banda elàstica. Ara, observa la teva cara.

Com és  la teva cara? 

Sin título-2

Oval – rostres ovalats són caracteritzats per una aparença més ampla a les galtes que al front o al maxil·lar. El rostre oval és lleugerament més ample en la línia de les galtes i s’estreny lleugerament en direcció a la barbeta. Considerada generalment com la forma ideal, és també afavorida per virtualment qualsevol tipus d’estil.

Rodona – aquest format és descrit pel nom. Un rostre sense angles definits amb tendència a ser més ample en la línia de les galtes i amb “racons” més suavitzats al llarg del maxil·lar i front. L’objectiu per a un rostre rodó atractiu és el d’addicionar alçada, perquè sembli més llarg. Generalment, talls amb estils en capes, bé elevats a la coroneta i amb un mínim de volum cap als costats són una bona elecció per fer més gran rostres arrodonits.

Quadrada – la cara quadrada té un front ample i fort, així com un maxil·lar ample. Pot semblar més rectangular si la cara fos més estreta i tradicionalment quadrada si la cara fos ample. Quan la cara quadrat és ample, un estil que proporcioni alçada a la coroneta i un llarg amb baix volum cap als costats és més favorable i ofereix una millor impressió. Són bones opcions els serrells i els arrissats.. Quan la cara de forma quadrada és més estreta, els rínxols cap als costats serveixen per aconseguir un aspecte més ample del rostre.

Triangular – la cara de forma triangular té un front més estret i una línia del maxil·lar més prominent i ampla. Aquest format és indicat per estils més curts i voluminosos. Estils curts, en capes, amb diversos rínxols i elevats a la coroneta possibiliten l’equilibri necessari per a aquest tipus.

Triangle invertit – aquest format està caracteritzat per un front ample i una línia del maxil·lar i galtes estretes. Generalment, un estil amb serrells sobre el front i un tall ben definit en la línia o baix del mentó (així com una mica de onejat per un format més ample) portarà equilibri a la cara.

Conèixer el format del teu rostre pot ajudar a evitar que facis males eleccions respecte als estils i talls de cabell. A Anna&Robert Perruqers analitzem el format del teu rostre quan suggerim un estil.

Escriu un comentari o pregunta.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada