Detox Regimedy I.C.O.N. amb 30% dte.

Els agents químics, les toxines i la contaminació s’han convertit en part del nostre dia a dia.  No només afecten al nostre interior i sistema immunològic, sinó també al nostre cabell, deixant-lo apagat, sense vida, sec i crespat.  De la mateixa manera que ens fem un detox intern, hem de realitzar-ho externament. El nostre Regimedy Detox et permet fer-ho. S’ha demostrat que no es pot mantenir un cabell sa durant un llarg període de temps sense realitzar regularment un tractament detox.


El pack inclou

 

1 x ICON Detox Shift Tractament 250ml

Un tractament essencial, previ al xampú que canvia l’estat general del cabell des del cuir cabellut fins a les puntes, calma i estimula el creixement sa del cabell, i refresca els sentits.

1 x ICON Detox Xampú ENERGY 250ml

Aporta energia al cabell donant-li vigor i equilibrant-lo per a un Re-life. Estimula i purifica el cuir cabellut per obtenir un cabell més sa.

1 x ICON Detox Condicionador AWAKE  250ml

Condicionador revitalitzant que hidrata el cabell i reequilibra el cuir cabellut.

 


Com utilitzar aquest pack:

 

1. Pre rentat – Icon Shift

El primer pas en DETOX. Aquest tractament ha estat dissenyat per aconseguir un cuir cabellut sa i equilibrat. Aplicar en el cuir cabellut sec fent un massatge d’arrels a puntes i deixant-ho actuar de 5 a 10 minuts.

2. Rentat – Icon Energy

Omple el cabell d’energia gràcies a aquest xampú estimulant. Refresca el cuir cabellut i neteja el cabell en profunditat. Treballar amb el cabell humit i aclarir.

3. Condicionador – Awake 

Condicionador revitalitzant que hidrata el cabell i reequilibra el cuir cabellut. Conté olis detox que refresquen i llard de karité que protegeix la cutícula al mateix temps que manté el cabell condicionat.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.