Com protegir el cabell a l’estiu

En aquesta època de l’any anem deixant enrere els productes d’hivern com ara xampús de caiguda o greix i anem pensant en renovar-los per altres  més específics per a l’estiu.

El clor de les piscines, el salnitre i els raigs solars ens deixen el cabell tosc i sense brillantor … amb un aspecte sec, com si estigués cremat. A més, per a aquelles dones que porteu color o metxes aquest dany es multiplica per dos.

No és suficient un simple acondicionador o mascareta ràpida com les que solem utilitzar a l’hivern després de rentar el cabell. Hem de donar-li més importància i protegir-lo de tots aquests agents externs igual que fem amb les cremes protectores per al cos.

La investigació en cosmètica ens permet disposar de nous productes que compten amb una tecnologia molt avançada centrada en la cura del cuir cabellut i del cabell. Les diferents empreses posen a la nostra disposició productes amb factor de protecció solar i múltiples components que no només t’ajuden a protegir el cabell sinó també a reduir el mal ja generat en ell.

Recomanacions:

  • Abans d’anar a la platja o exposar a molt de sol potser és nodrir el cabell amb sèrum o esprai amb protecció. Després de cada bany tornar a aplicar-lo.
  • Quan arribi l’hora de rentar el cap ja no cal un producte amb FPS. Feu servir un xampú restructurant i una mascareta amb col · lagen per recuperar el pèl perdut.
  • Quan vagis a assecar els cabells fes servir un acondicionador que t’ajudi a tancar bé la cutícula. Et donarà més brillantor i evitarà que se t’enredi i es trenqui el cabell.
  •  Si utilitzes planxa procura utilitzar un protector per eines tèrmiques.

 

Seguint tots aquests passos aconseguireu acabar l’estació amb un cabell digne d’enveja i amb un color perfecte (amb poca pèrdua de pigment).

Així que no dubtis en preguntar-nos. Anna & Robert Perruquers et farem un estudi gratuït del teu cabell i t’aconsellarem sobre els productes que millor s’adaptin a les teves necessitats.

Taking sunbath

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.