COM ALLISAR EL TEU CABELL AMB PLANXES

A qui no li agrada lluir un cabell perfectament allisat?

Les planxes de cabell s’han convertit en un dels aparells més populars i imprescindibles. No obstant això, amb un ús excessiu poden danyar el nostre cabell.

Si el tens arrissat o ondat i vols aconseguir un allisat perfecte les planxes de cabell són les teves aliades. Això sí, han de ser de qualitat i utilitzar productes protectors de la calor per al cabell, a més molts d’aquests productes també augmentaran la lluentor. Convé descansar de tant en tant entre ús i ús per deixar respirar

Si no segueixes les mesures necessàries, les puntes obertes no trigaran a aparèixer. Si per contra uses els tractaments adequats, el teu cabell es mantindrà molt més sa i bell.

Si utilitzes les planxes regularment, convé comprar una que hagi estat dissenyada per a ús domèstic i no oblidis que les més recomanables són les de ceràmica com les GHD Styler Arctic Gold, que danyen menys el cabell. Encara amb bones planxes convé que el cabell descansi de tant en tant i controlar el seu ús. Deixa d’usar-les durant un dia i una nit abans de tornar a utilitzar-les i si notes el teu cabell ressec utilitza un bon acondicionador, nosaltres et recomanem I.C.O.N free on el podràs trobar a Anna & Robert. Deixa-ho actuar durant una hora i t’asseguraràs que penetra profundament en el cabell. Això li donarà al teu cabell el temps necessari per recuperar-se. D’aquesta forma amb un bon ús de les planxes i els tractaments adequats, el teu cabell es mantindrà sa i acondicionat i evitaràs una malena seca i les puntes obertes.


 

MATERIAL

Necessites pinces per recollir el cabell, raspall, assecador i planxes, producte protector de la calor i cera o laca fixadora.


 

PASSOS

– Abans de planxar, rentar i desembolicar el teu cabell amb un acondicionador, després pentinar i si ho desitges pots usar una crema per al cabell que desemboliqui encara més.

– Tingues en compte que el teu cabell ha d’estar eixut i net abans de planxar, ja que corres el risc de cremar-lo, eixugar amb una assecadora o tovallola.
– Aplica’t un protector de calor al teu cabell per no causar-li danys amb les altes temperatures.

– Calcula bé la temperatura de la teva planxa, si veus que és una temperatura molt alta o baixa per al teu cabell, solament ajusta-la.

– Ajuda’t d’unes pinces per separar el teu cabell en seccions i després en metxons perquè així sigui més ordenat.

– Passa la planxa per cada matxó fins que quedi llis. Si és una bona planxa, no és necessari donar-li més de dues passades, ja que si en fas més, pots arribar a cremar o el cabell.

– Si desitges planxar el teu cabell per donar-li ones, solament has de girar la planxa de manera que formin les ones.

– Una vegada acabat el planxat, acomoda el teu cabell de forma natural.

– Al final, aplicar un producte que doni lluentor al teu cabell, o si vols que el teu look et duri més aplica cera o fixador.

És tot, ara gaudeix-ho!

Captura de pantalla 2016-01-23 a la(s) 08.43.10

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.