Com aconseguir ones i rinxols de platja

Aconsegueix unes ones de cabell surferes! Sexis i naturals, com si acabessis de sortir de la platja. Són tendència d’aquest estiu 2014. Anna&Robert Perruquers t’ensenyem com aconseguir-les.

Si no vols recórrer a les planxes de cabell, pots ondula-lo de forma natural amb un esprai casolà amb aigua de mar. Una brillant idea per aquest estiu. Només has d’afegir un got d’aigua temperada a un recipient amb vaporitzador, una culleradeta de sal de mar, una de sals Epsom i una altra de gel d’àloe vera. Per hidratar el cabell pots afegir 10 gotes d’oli d’alvocat, coco, ametlles o fins i tot una mica del vostre acondicionador. ¡Agita bé i aplica!

Per definir bé les ones després d’aplicar l’esprai s’enrotllen els cabells en diversos rotllos subjectant-los amb forquilles o gomes al cap. Asseca’ls amb assecador i desenrotlla.

Vols un cabell natural però salvatge amb ones de platja que durin més temps?

Firmes com I.C.O.N. han apostat per les ones, un exemple és  I.C.O.N. Indian Curl Cream que crea aquest efecte. Un producte professional a l’abast de tothom que trobareu a Anna&Robert Perruquers. Aplicable tant a casa com a la perruqueria.ondular-pelo-tutorial

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.