CONSELLS DE RENTAT I PENTINAT PER EL CABELL ARRISSAT.

El cabell arrissat és l’enveja de moltes, però per qui ho té, de vegades es converteix en un càstig.

Cuidar-ho, pentinar-ho i portar-ho resulta moltes vegades més complicat que un cabell llis. Aquest tipus de cabell no es deixa domar amb facilitat i a més necessita una sèrie de cures perquè llueixi realment.

El cabell arrissat està de moda sempre que es porti realment sa i cuidat. Per això, com tendim a desitjar sempre el que no tenim, moltes es fan permanents per lluir, almenys, una melena ondulada.

Si això és així, deus saber que el cabell ha estat sotmès a tractaments químics, per la qual cosa l’hauràs de cuidar a consciència perquè el cuir cabellut i l’estructura capil·lar no s’afebleixin.

Si el cabell és arrissat per naturalesa, també hauràs de tenir molt en compte les cures que necessita. Un cabell arrissat deu la seva forma al fet que la seva cutícula no es troba completament sellada com en el cas dels llisos.

Per aquest motiu, aquest tipus de cabell sol ser més fràgil, trencadís i amb tendència a la sequedat i a l’encrespament, i és per això pel que devem aplicar cures especials.

Aprèn a domar-lo i pren nota d’aquests consells per cuidar el cabell arrissat.

1. Una cosa molt important que hem de tenir en compte és que abans de rentar el cabell, convé desembolicar-lo. Així evitarem que s’encrespi si ho desemboliquem una vegada mullat (que és encara més fràgil).

2. Rentar el cabell amb un xampú nutritiu que ho hidrati serà una cosa essencial també. Així, aconseguirem aportar més flexibilitat i manejabilitat a la cabellera. Anna & Robert et recomanem el xampúDrenchd’ICON

3. No s’ha de fregar el cabell amb una tovallola a l’hora d’eixugar-lo, sinó “estrènyer” amb la tovallola en petits moviments per treure-li la humitat.

4. L’assecador encrespa més del compte el cabell, i més encara en els arrissats, per la qual cosa si podem prescindir d’ell, ho farem. És milloreixugar el cabell a l’aire lliure o amb un difusor que tingui poc cabal d’aire. També cal evitar l’aire massa calent, ja que espatlla més rapidament el cabell.

5. Si prescindeixes de l’assecador, una bona i senzilla idea per pentinar és fer-ho amb els dits, voltejant elcap cap avall i agitant la cabellera suaument.

6. Amb el cabell encara una mica humit, es pot aplicar, I.C.O.N INDIA CURL CREAM,una crema especial per a cabells arrissats, això sí, en poca quantitat. Així, aconseguirem una major definició de l’ona i millor nutrició

7. També hi ha la possibilitat de realitzar un tractament de queratina si tens l’ona molt tancada. Així, s’aconseguirà una ondulació més natural, menys marcada. L’allisat de queratina consistiria a relaxar el rínxol, obrint i definint. Aquest tractament, a més, reestructura i repara la cabellera, enfortint el cabell i facilitant el pentinat.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.